Oldal kiválasztása

Mi is beszámoltunk róla, mekkorát hibázott Istenes Bence, amikor Rácz Jenőt gyalázó kommenteket tett közzé a közösségi oldalán.

A műsorvezető több olyan hozzászólást is megosztott, ami nem tűr nyomdafestéket, és ami Jenőt becsmérli.

A kommentelők nagyon durva jelzőkkel illették a séfet, akadnak köztük trágár szavak vagy rasszista megnyilvánulások is! Ide kattintva láthatod.

Ide kattintva pedig megtudhatod, milyen kemény üzenetet küldött Jenőnek Bence azok után, hogy a séf szóvá tette a műsorvezető tahóságát.

Istenes Bence nem túl szerencsés húzása Sebestyén Balázsék reggeli rádióműsorában is téma volt, és Balázs nem rejtette véka alá a véleményét.

Szerinte Istenes Bence hatalmasat hibázott: “Itt volt egy-két olyan komment, ami nagyon nem fér bele. Nem gondolnám, hogy Bencének lennének rasszista nézetei, de ez egy bődületesen nagy hiba. Több olyan komment is van, ami nem fér bele” – hangsúlyozta Balázs.

Istenes Bencét is bekapcsolták a műsorba, aki így nyilatkozott: „Figyelmetlen voltam. Tényleg távol áll tőlem az ilyen. Én azt sajnáltam, hogy ebből ügyet csináltak.

Kicsit azt érzem, Istenes hibázott, figyelmetlen volt, akkor most ugorjunk rá, végre elkövetett egy hibát. Vádoljuk meg valami olyannal, ami nem igaz!

Kicsit erről szól, nekem ez esett rosszul. Hazajöttem, és azon gondolkodtam, miért kaptam ezt a Jóistentől.” – Bence tehát magát kezdte el sajnáltatni.

Itt meghallgathatod a műsor ezen részletét, odatekertük neked a felvételt:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: RTL)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Virág egyetlen mondattal vérig sértette Vandát a Nagy Ő-ben! Videón a lány meglepő akciója: