Oldal kiválasztása

Hét közben sem csitulnak a kedélyek a vasárnapi Sztárbox kapcsán, sőt! Brutális üzengetések kezdődtek Istenes Bence és Rácz Jenő között, akik a legközelebbi adásban fognak megmérkőzni egmással.

Bence kiválogatott néhány nem túl szalonképes kommentet, amikben Rácz Jenőt gyalázták és ezt meg is osztotta Instagram Storyjában.

Mikor Rácz Jenő meglátta, milyen rasszista és gyűlöletkeltő hozzászólásokat posztolt Bence, nagyon kiakadt. Ide kattintva te is megnézheted.

Ide kattintva pedig láthatod, mit üzent Jenőnek Bence, miután a séf számon kérte a műsorvezetőt.

Közben fény derült egy titokra, ami sokakat izgalomban tartott: Csobot Adél minden sztár öltözőjébe bekopogtat a Sztárboxban, hogy megmutassa a nézőknek, hogyan telnek a mérkőzés előtti utolsó percek.

Korányi Milán ezt a pillanatot használja ki, hogy egy kicsit élőben produkálja magát a kamerának és bohóckodjon a nézőknek.

Puszikat dob, táncol vagy éppen nem túl vastag bicepszét mutogatja. A közönség pedig imádja, már üzenetekben kérik tőle, hogy legközelebb miket csináljon.

Milán a vasárnapi Fókusz élő bejelentkezést is megtrollkodta, de a Sztárbox interjúkban is feltűnt egész este – hangzik el a tudósításban.

De mi a feladata a viccelődés mellett? Kiderül a videóból:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Elképesztő eseményt szervezett Berki Mazsi: a páros belépő 282 000 Ft