Oldal kiválasztása

Rengetegen várják, hogy vasárnap este a Sztárboxban végre összecsapjon egymással Rácz Jenő és Istenes Bence.

Az előzmények fényében ez nem is csoda, hiszen volt üzengetés a két fél között rendesen.

Istenes Bence el is vetette a sulykot és olyan kommenteket is megosztott közösségi oldalán, melyek Jenőt gyalázták és nem tűrnek nyomdafestéket: ide kattintva láthatod.

Ide kattintva pedig megnézheted, mit üzent még a séfnek Bence, miután Jenő kiakadt a hozzászólásokon.

Istenes Bencét egyébként még Sebestyén Balázs is kiosztotta, hogy mit mondott neki, ide kattintva megtudhatod.

Rácz Jenő pénteken az RTL reggeli műsorának volt a vendége, ahol a leendő meccsről közölte: “Ha hideg fejjel végig tudom vinni, akkor minden rendben lesz. Vagy egy ilyen néphiedelem, hogy a boksz a kiütésről szól, holott igazából a győzelemről”.

“Én úgy fogom fel a Bencével, hogy nem kiütni akarom őt, hanem megnyerni a meccset. Ha kell, négy meneten keresztül végigmegyünk, pontozással nyerek, én mindent bele fogok adni, meglátjuk, mire lesz elé”g – hangsúlyozta Rácz Jenő.

Azt is elmesélte, volt már olyan kesztyűpartnere, aki húsz centivel magasabb volt nála, és szanaszét ütötték egymást, ezért most ebből a szempontból nem érzi úgy, hogy hátrányban lenne, vagyis nem fél attól, hogy Bencének a magasságkülönbség miatt könnyebb dolga lesz.

Itt megnézheted az interjút teljes egészében:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Dolgozni szeretett volna a Back II Black együttes frontembere: 26 helyre adta be jelentkezését, elárulta, hányan hívták vissza