Oldal kiválasztása

Rácz Jenő és Istenes Bence Sztárboxos összecsapása hetekig téma volt az emberek között, főleg, hogy durva üzengetések előzték meg és követték a mérkőzést. Szerencsére a két fél nemrég találkozott és kibékült.

Ide kattintva láthatod, Bence milyen drámai vallomásban kért végül bocsánatot Jenőtől, és hogyan értékelte át magában a meccsen történteket.

Rácz Jenő is nyitott volt arra, hogy mindent megbeszéljenek Bencével és végre elássák a csatabárdot. A séf azt is elárulta, hogy miben maradtak a találkozót követően a műsorvezetővel, ide kattintva megnézheted.

Bence úgy tűnik, valóban maga mögött hagyta a botrányos meccset, és már teljesen másra koncentrál. Új, Adéllal közös videójában egy különleges, karácsonyi kihívást teljesít. Érdemes belenézni, mert káprázatos ünnepi dekorációkat láthatsz benne! Azért a bokszmérkőzés nem múlt el nyomtalanul, a monokli még mindig ott van Bence szeme alatt:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Pottyondy Edina ebben a videójában volt a legkeményebb Tóth Gabival: úgy adta neki az ívet, mintha nem lenne holnap!