Oldal kiválasztása

Rengetegen várták a vasárnap estét, hiszen a Sztárbox utolsó meccsén végre megmérkőzött egymással Rácz Jenő és Istenes Bence!

A felek már napok óta egymásnak üzengettek, Istenes Bence a sulykot is elvetette, amikor Jenőt gyalázó kommenteket posztolt.

Ha kíváncsi vagy rá, hogy a műsorvezető milyen gyűlöletkeltő jelzőkkel teli hozzászólásokat osztott meg, ide kattintva láthatod.

Ide kattintva pedig megnézheted, milyen kemény üzenetet küldött még ezek után Bence Jenőnek.

A műsorvezetőt egyébként még Sebestyén Balázs is kiosztotta hibája miatt, hogy neki mi volt a véleménye, ide kattintva kiderül.

A vasárnapi Sztárboxban mindenki az Istenes – Rácz meccsre volt kíváncsi, pedig a másik két mérkőzés is elképesztő izgalmakat hozott.

Berki Mazsi például szinte péppé verte Janicsák Vecát: hogy milyen komoly ütéseket vitt be, azt ide kattintva láthatod.

Ide kattintva pedig megnézheted, hogyan ütötte ki Brasch Bence Szegedi Fecsót: az üzletembernek még az orra vére is eleredt.

Istenes Bence és Rácz Jenő mérkőzésén nem történt kiütés, de olyan szinten egymásnak esett a két fél, hogy sokszor a bírónak kellett őket szétválasztani! Őrületes és botrányos adok-kapok volt, amiből végül Jenő került ki győztesen! Itt visszanézheted:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Alekosz: Az a nő egy ostoba, aki azt csinálja, hogy: "Te, ne haragudj, de rám írtál tegnap, én felmentem az internetre, ahol..."