Oldal kiválasztása

Istenes Bence és Rácz Jenő meccse miatt a másik két összecsapás kevesebb figyelmet kapott a vasárnap esti Sztárboxban, pedig remek mérkőzés volt mindkettő.

Ide kattintva láthatod, Brasch Bence hogyan ütötte ki Szegedi Fecsót, aki vérző orral kellett, hogy elhagyja a ringet.

Rácz Jenő és Istenes Bence meccsén ugyan vér nem folyt, de olyan indulattal feszült egymásnak a két fél, hogy alig lehetett őket szétválasztani: Ide kattintva megnézheted az összecsapást.

A meccs végül Jenő győzelmével ért véget, ám sokan sportszerűtlenséget kiáltottak! Ki az egyik, ki a másik felet vádolta meg vele.

Ide kattintva kiderül, hogy Schobert Norbi miért mondott oda keményen Bencének! Ide kattintva pedig láthatod, hogyan fakadt ki Csobot Adél.

Berki Mazsi és Janicsák Veca azonban minden tiszteletet megérdemeltek: parázs, mégis sportszerű meccset vívtak, rengeteg ütéssel: Ide kattintva visszanézheted.

A meccs után interjúban Mazsi elmondta: úgy érzi, 200 százalékot tett bele a felkészülésbe. Pedig nem ment minden simán, hiszen a meccs előtt másfél hétig beteg volt, ezért nem gondolta, hogy ennyire jól megy majd.

Így mesélt az elmúlt időszakról: “Volt, hogy otthon sírtam, mert nem tudtam menni edzeni, de az edzőm, a családom és a párom támogattak abban, hogy nem baj, kell ez a pihenő, és jó lesz” – mondta Mazsi, aki többször is elsírta magát beszéde közben.

Az infuelnszer nagyon kemény ellenfélnek tartotta Vecát, a győzelmét pedig a kislányaiknak ajánlotta, hiszen mindkettőnek Emma a neve. Íme az interjú:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Kétségbeesett bejegyzést írt Damu Roland, pénzre van szüksége: azt is elárulta, miért és mire kell