Oldal kiválasztása

Egyértelmű, hogy a Sztárbox vasárnap esti három mérkőzése közül az Istenes – Rácz összecsapás tartott számot a legnagyobb érdeklődésre.

Már hét közben ment az üzengetés, melynek során nem igazán kedvelték meg egymást a felek.

Végül aztán eljött a nagy megmérettetés ideje, amiből Rácz Jenő került ki győztesen, meggyőző, egyhangú pontozással. A meccs ettől függetlenül rendkívül botrányosra sikeredett! Többször is előfordult, hogy a bíró alig tudta szétválasztani őket: Ide kattintva láthatod, milyen brutális összecsapás volt.

Ide kattintva pedig megnézheted, hogy Bence miért nem akart kezet fogni Jenővel! Durva, hogy a műsorvezető miket mondott a séfről!

Noha versenybírók mindegyike Jenőt találta jobbnak, így egyértelmű volt a győzelme, sokat sportszerűtlenséget kiáltottak a meccs után.

Van aki szerint Bence, van aki szerint Jenő volt az, aki nem volt fair a küzdelemben. Schobert Norbi szerint Bence volt sportszerűtlen. Keményen oda is mondott neki a közösségi oldalán:

“Gratulálok, Jenő barátom! Elkented a Bence száját, aki nem tud méltón veszíteni, és a meccs alatt nagyon sportszerűtlen volt.

Egy bullying-díjat még nyerhet” – zárta rövidre mondandóját a fitneszguru a posztjában, amihez egy Jenővel közös fotót mellékelt.

A bullying egy ma népszerű angol kifejezés egy bántalmazó viselkedésre, ami megvalósulhat tettekben, de akár szavakban is.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Norbert Schobert (@schobert_norbi_official) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  A baba és a pitbull csodás játszópajtások voltak: majd a kutya hirtelen megragadta a kislányt a pelenkájánál fogva