Oldal kiválasztása

Már az elődöntőkhöz érkezett a Sztárbox, a vasárnap esti küzdelmek pedig tükrözték is, mekkora volt a tét! Elképesztő ütéseket láthattak a tévénézők.

A felek nem fogták vissza magukat, és mindent beleadtak, hogy bejussanak a döntőbe! Már a női meccsi hihetetlen izgalmakat és brutális pofonokat tartogatott.

Berki Mazsi Janicsák Vecával csapott össze, és mindketten nagyon derekasan küzdöttek! Pedig Mazsinak már a felkészülése sem volt zökkenőmentes, sokáig magas láza volt, így ki kellett hagynia néhány napot. Ennek ellenére óriási elánnal vágott neki az ütközetnek és rengeteg ütést kiosztott Vecának, szinte péppé verte: Ide kattintva láthatod.

Brasch Bence és Szegedi Fecsó is alaposan bekedztek, és az elején úgy tűnt, hogy az üzletember kerekedik felül. Bence azonban a második menetben egy fokozattal feljebb kapcsolt és őrületes pofonokat osztott ki Fecsónak, aki megrogyott és padlóra került, még az orra vére is eleredt. A mérkőzésvezető így beszüntette az összecsapást, Bence kiütéssel nyert! Itt te is megnézheted:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

Olvasd el ezt a cikket is –>  A csinos hármasikrek elárulják, miért nem tud egyikük sem párra lelni: meglepő az igazság