Oldal kiválasztása

Szerencsére a vasárnapi Sztárboxig elcsitultak a kedélyek, és még Rácz Jenő és Istenes Bence is elásta a csatabárdot!

Ide kattintva láthatod, Istenes Bence milyen vallomásban kért bocsánatot viselkedéséért, és hogyan találkozott Rácz Jenővel.

Jenő szintén elnézést kért, ha bárkit megbántott volna, és elárulta, miben egyeztek meg Bencével: Ide kattintva megnézheted.

Így a legutóbbi Sztárbox mérkőzések már nem teltek annyira parázs hangulatban, ennek ellenére az egyik meccsen bedobták a törölközőt.

Molnár Áron óriási ütésekkel sorozta meg kollégáját és barátját, Józan Lászlót. “Mindketten nagyon sportszerűen viselkedtek a meccset megelőzően, végig elismerően és szeretettel nyilatkoztak egymásról, és a bevonulás után kétszer is megölelték egymást a ringben.

A gongszó után azonban muszáj volt félretenni a barátságot, Molnár Áron fölénye pedig szinte azonnal kidomborodott.

Józan ugyan próbálta balegyeneseivel feltartóztatni, ám amint Molnárnak sikerült közel kerülnie hozzá, úgy eltalálta egy bal csapottal, hogy azonnal számolni kellett a Keresztanyu színészére.

A jelenet aztán kisvártatva megismétlődött, Molnár újra keményen fültövön ütötte kollégáját, aki bár nem került padlóra, a bíró ismét rászámolt.

Józan Laci edzője ekkor döntött úgy, hogy bedobja a törölközőt” – olvasható az RTL tudósításában. Itt láthatod is a rövidre sikerült mérkőzést:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Levideózták Koltai Róbert otthonát! Nézd csak, milyen hangulatos az egész!