Oldal kiválasztása

Drámai fordulatot vett a Sztárbox vasárnap esti adása, miután Kabát Peti belerohant Rácz Jenő egyik irgalmatlan nagy ütésébe!

Ide kattintva láthatod, amint a volt válogatott focista hirtelen ájultan esik a ring padlójára!

A nézők rettenetesen megijedtek, maga Rácz Jenő is csak kereste a szavakat, miután látta, mi történt: ide kattintva megnézheted, miket mondott.

Peti szerencsére pár perc után felállt a padlóról, később mégis mentővel szállították kórházba: Ide kattintva kiderül, miért.

Hétfő délelőtt aztán maga Kabát Péter árulta el a közösségi oldalán, mit mutatott a CT a vizsgálatok után! Ide kattintva láthatod.

Blikknek sikerült megszólaltatnia azt a szakembert, aki először rohant az ájult Kabát Petihez. Így nyilatkozott: “A ringbe megérkezve egy tipikus kiütést láttunk. Peti elveszítette az eszméletét 25-30 másodpercre. Mások számára nagyon rémisztő látvány lehetett, részünkről viszont nem, hiszen már láttunk néhány ilyet” – mondta Makocsai Sándor, aki azt is elárulta, mi a legfontosabb ilyenkor:

„A mi dolgunk az volt, hogy Petit stabilizáljuk egészségileg. A szabad légutakat kellett figyelni, az életjeleket megfigyelni és normalizálni. Ilyen helyzetben az idő mindig nagyon fontos tényező, hiszen nagyon sok esetben a sportoló akár a nyelvét is lenyelheti”

“Ez nagyon gyors beavatkozás volt a részünkről, és nagyon szakszerű volt az ellátás” – hangsúlyozta a tapasztalt fizioterapeuta. „Ilyenkor a legfontosabb a foggumi eltávolítása, mert azt akár le is nyelheti. A légutak felszabadítása után jön az életjelek vizsgálata.

Ha súlyos a helyzet, az pár perc alatt kiderül. Ha így alakul, akkor egy speciális ággyal emeljük ki a sportolót, majd a mentőben folytatódik az ápolás” – árulta el.

Itt pedig Rácz Jenő meccs előtti nyilatkozatát láthatod: ekkor még nem sejtette, milyen drámai véget fog érni a mérkőzése:

Olvasd el ezt a cikket is –>  Jégkockatartóba rakta a tojássárgákat: milyen őrült ötletnek tűnik és mégis mennyire jó

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!