Oldal kiválasztása

A Sztárbox szuperdöntője bizony nem múlt el durva következmények nélkül. Most derült ki, hogy Rácz Jenő milyen brutális sérüléseket szenvedett!

Ide kattintva láthatod a fotót, amit Rácz Jenő posztolt, és ami törött arccsontjáról készült a kórházban. És nem ez volt az egyetlen sérülése!

Molnár Áron csütörtök reggel azonnal felhívta Jenőt: hogy mit mondott neki, ide kattintva kiderül.

Áron egy vicces történetet is megosztott közösségi oldalán: “Akartok röhögni? Van egy elég vicces sztorim a Sztárbox döntőjének afterpartiáról…

Óriásit buliztunk, táncoltunk, kiengedtük a gőzt. Bitang meló volt és bizony az egész Sztárboxos stáb giga munkát rakott bele ebbe a műsorba. Gratula nektek!!!

Megérdemelt mulatságunk után hajnali ötkor megyünk haza grófosan, taxival. A Taxis egy ideig néz a visszapillantóból minket, aztán megkérdezi:

“Ti nem énekesek vagytok?” Kicsit kuncogtunk, aztán a bajnoki mámorral átitatva, tele önbizalommal mondom:

“Nem, én nyertem meg a Sztárbox szuperdöntőjét középsúlyban!!!” Mire a taxis hátrafordul és belenéz a szemembe és ezt kérdezi:

“Te vagy a Kabát Peti?”… Azt éreztem, hogy ezt csak egy módon tudom rövidre zárni, egy válasszal. “Igen. Én vagyok a Kabát Peti..”

Szóval gratulálok Petinek a győzelemhez és az övhöz…magam sem tudtam, de most már tudom” – írta viccesen Áron.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Molnár Áron (@molnar_aron_hivatalos) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: RTL)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Totál kiakadt a floridai árakon Szegedi Fecsó: elárulta, mennyi ott egy gombóc fagyi meg egy vacsora