Oldal kiválasztása

Egy már látványosan terhes pincérnő egy étkezdében dolgozott, hogy pénzt tudjon félretenni a leendő gyermekével kapcsolatos kiadásokra. Felszolgálóként dolgozni nem könnyű munka.

A felszolgálók egész nap álló munkát végeznek, és nem keresnek túl sokat. Vannak vendégek, akik a borravalóval is sóherek. Néha dühös vendégekkel akad dolguk, akik nem túl udvariasan nyilvánulnak meg feléjük. Ennek a nőnek viszont egy olyan kellemes élménye volt az egyik műszak során, amiről úgy érezte, meg kell osztania édesapjával.

Egy bizonyos rendőr, aki a Lamp Post étkezdébe jár a new jersey-i Clementonban, csendes és udvarias viselkedéséről ismert. Az étterem vezetője jól ismeri, és olyan úriemberként írja le, aki rendel egy egyszerű fogást, békésen elfogyasztja, kifizeti a számlát és megy a dolgára.

Egy nap ez a rendőr egy salátát rendelt. Véletlenül meghallotta, amikor a pincérnő a szomszédos asztalnál ülőknek említette, hogy hét hónapos terhes, az első gyermekét várja. Amikor megkapta a számlát, írt rá egy üzenetet e pincérnőnek.

Ebben annyit mondott neki, hogy élvezze ki az anyaságot, és hogy anyává lenni örök élmény lesz a számára. A 8,75 dolláros számlára pedig hagyott egy 100 dolláros borravalót:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Forrás: apost)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Felismered melyik híres énekes látható a videóban? Csak 8 éves volt, mikor a felvétel készült!