Oldal kiválasztása

Nem akármilyen helyszínbe engedett betekintést Istenes Bence. A műsorvezető megmutatta, milyen káprázatos erődben forgatták az egyik legizgalmasabbnak ígérkező, ősszel adásba kerülő műsort.

A játékosok a Fort Boyard nevű erődben berendezett “vidámparkban” logikai, ügyességi, erőnléti és egyéb extrém játékokban küzdöttek meg egymással.

Az erőd Aix és Oléron szigetei között, a Pertuis d’Antioche szorosban, Franciaország nyugati partjánál fekszik.

Az épület 80 méter hosszú, 40 méter széles. Falai 20 méter magasak: jól látszik, mekkora, mikor Bence körbeforgatja a kamerát.

A műsorvezető arról is mesélt a videóban, milyen csodás élmény volt számára a forgatás:

“Remekül haladt a forgatás, hogy a francia stáb tagjai milyen kedvesek, barátian fogadták őket és maximálisan jó volt az együttműködés velük. Azt is elárulta, hogy volt olyan kollégájuk a stábból, aki 35 év óta minden évben ott volt és forgatott.

A francia kolléga most 63 éves és ez az utolsó műsor, amelynek a munkáiban részt vesz, így konkrétan könnyes lett a szeme, amikor Bencével erről beszélgetett.

A műsorvezető elmondta, hogy fordulatos, izgalmas adásoknak nézünk elébe, tele különleges játékokkal.

Itt láthatod, hogy is néz ki a bámulatos erőd, és meghallgathatod, micsoda egyedi kulisszatitkokról mesél Bence:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Istenes Bence (@benistenes) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Istenes Bence Instagram oldala)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Mikor Völgyi Zsuzsi meglátta, mit művelt Alekosz a párjával, nem tűrtőztette magát: "Ha ilyen manusom lenne, akkor..."