Oldal kiválasztása

A Farm VIP legújabb évadának köszönhetően a fél ország megismerhette Görgényi Fruzsina színésznőt.

Talán azt kevesen ttudják, hogy Fruzsi és Vastag Csaba több mint öt évig alkottak egy párt, és körülbelül két évvel ezelőtt szakítottak egymással.

Azóta a színésznő igyekszik másra koncentrálni, azonban a Nők filter nélkül című műsorban elárult néhány titkot erről a kapcsolatról.

“Azért nem akarom ezt már felemlegetni, mert mindenki rögtön arra asszociál, hogy én még biztos nem vagyok ezen túl” – kezdte, majd így folytatta:

“Szerintem, amikor lezársz egy kapcsolatot, főleg, ha mondjuk egy hosszabb kapcsolat, akkor hamarabb leszel túl az emberen, mint azoknak a dolgoknak a lecsapódásán, amik értek a kapcsolaton belül.

Sokkal tovább tudja még, akár évekig is vizsgálni az ember, hogy hogyan viselkedtem én ebben a kapcsolatban. Hogyan szabtam meg a határaimat, vagy hogyan nem szabtam meg egyáltalán a határaimat.

Miben bántottak engem, vagy miben bántottam én. Sokáig tud még az ember úgy egy kapcsolatról beszélni, akár egy barátnőjével, aki már untig unja ezeket a témákat, hogy igazából már nem is az ember, akivel együtt volt a fontos, nem szerelmes már belé, nem vele akar újra együtt lenni.

Csak egyszerűen még feldolgozás alatt vannak a történések, amik akkor érték. És velem például még ez van” – árulta el a műsorban Fruzsi.

Íme a teljes beszélgetés, érdemes belehallgatni:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Rengeteget nevetett vacsora közben Sebestyén Balázs, utána aztán lefagyott arcáról a mosoly: lefotózta, mi várta a kocsijánál