Oldal kiválasztása

Csobot Adél és Istenes Bence új videót mutatott arról, milyen állapotban van most balatoni álomotthonuk, ahová immár véglegesen beköltöztek.

“Ahol most tartunk az az állapot, hogy a ház már jó ideje beköltözhető állapotban van, úgyhogy mi be is költöztünk.

Nagyon sok részét már berendeztük és belaktuk, de még mindig vannak olyan helyiségek, ahonnan hiányoznak bútorok.

Lehet, úgy tűnik, hogy nagyon bánatos mondjuk, de nem. “Mindig mondom a Bencének, hogy szerintem baromi jó, hogy ilyen finoman, mondhatni komótosan haladunk, mert így mindennek lehet örülni. Mindenre időt kell hagynunk és megélni” – hangsúlyozta Adél.

Istenes Bencének is nagyon megtetszett a vidéki élet: “Rendesen azért érzem mikor Budapesten vagyok, hogy hogy tudtam itt élni Budapesten.

Ez a nyugalom, ez a tiszta levegő, ez a táj, ezek a nagyon kedves vidéki emberek akik itt a környezetünkben vannak, ezek a lelassult emberek, a lelassult környezet” – mondta a műsorvezető.

“Egyszerűen én például azt vettem észre magamon, hogy egyszerűen az idegrendszerem kevésbé fárad el.

Azt a példát szoktam mindig felhozni, hogy nem mindegy hogy kétszázhúsz autót látsz egy nap, vagy lehet hogy csak húszat” – folytatta Adél.

Itt láthatod a párocska élménybeszámolóját és az új házat:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Sebestyén Balázs büszkén mutatta meg gyönyörű felesége káprázatos ruhakollekcióját! Egyik darab szebb, mint a másik: