Oldal kiválasztása

Csobot Adél és Istenes Bence hónapokig építették-szépítették új, balatoni házukat. Az egyes stádiumokról pedig videókban számoltak be.

„Gyerekek, csoda történt! Konkrét csoda, mutatom: elkészült a konyha! Én ezt el se hiszem. Kettő hónap után ki tudunk pakolni végre!

A festők 10 perccel ezelőtt végeztek, soha többet nem akarom őket látni, elmondtam nekik. Kedvesek, imádom őket, de tudják, hogy miért mondom.

Bekerült az összes beltéri ajtó, minden ajtó és térelválasztó, kész van a konyha, kész van a gardrób” – közölte Bence.

Óriási fejlődés ez a korábbiakhoz képest: Ide kattintva megnézheted, mi volt a helyzet pár hónappal ezelőtt, az új kisfilmben pedig jól látszik, hogy mennyit haladtak.

“Felemelő érzés volt tényleg, végre nem bőröndből kell élnem” – mondta el lelkesen Bence, aki a videó végén a vadiúj konyhát is megmutatta.

Sőt, fel is avatta, főzött is egy finomat a csodás helyiségben. A videóban, te is láthatod, hogy néz ki.

Adél és Bence azt is elújságolta, hogy már nem érkezik többet semmilyen munkás hozzájuk, ami azért is jó érzés számukra, mert eddig kora reggel egyszerre kellett mindent csinálniuk.

„Volt olyan, hogy 11-en voltak itt. Közben a gyereket vinni-hozni, közben itt még a vlogot vágni, és még sorolhatnám” – közölte Bence. Íme a káprázatos ház és a konyha:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Hagyományos hájas pogácsa, "nagymama" módra: így készítették anno, vidéken