Oldal kiválasztása

Amióta szerda délután robbant a hír, hogy Tóth Gabi és Krausz Gábor válnak, egyre többen mondják el véleményüket az üggyel kapcsolatban.

Pont a két érintett Gabi és Gábor volt az, aki a közlemény kiadása óta hallgatott, persze fejlemény azért így is történt bőven.

Ám most, Tóth Gabi megtörte a csendet és súlyos üzenetet küldött azoknak, akik bírálják, és persze azoknak is, akik támogatják. Ha kíváncsi vagy, mit mondott az énekesnő, ide kattintva láthatod.

Ide kattintva pedig Krausz Gábor videóját nézheted meg, aki egy mentőautóból üzent. Az, hogy és miért került oda, kiderül a videóból.

Számtalan magyar híresség hangoztatta véleményét a válás kapcsán, különösen azért, mert az is kiderült, hogy Tóth Gabi új párra lelt.

Már közös képek is nyilvánosságra kerültek, a legelső közös fotót ide kattintva láthatod.

Ide kattintva pedig exkluzív képeket nézhetsz meg arról, miként sétált a párocska Jászberényben.

Tóth Gabi nővére, Vera sem maradt ki a véleményformálók sorából, igaz ő egy rövid és meglehetősen sejtelmes üzenetet posztolt.

„Az illem alapszabálya: törekedjünk arra, hogy minél kevesebb kellemetlenséget okozzunk egymásnak” – olvasható Tóth Vera Instagram sztorijában.

Mindeközben úgy hírlik, Krausz Gábor a padlóra került, ő még néhány hónappal ezelőtt is nagyon hitt ebben a kapcsolatban. Ezt az alábbi videó is bizonyítja:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

(Kiemelt kép: TV2)

Olvasd el ezt a cikket is –>  10-ből csak 4-en adnak rögtön jó választ: melyik szám rejlik a képen?