Oldal kiválasztása

A Dancing With The Stars második adásában szinte mindenki felül tudta múlni mindazt, amit az első adásban mutatott.

Krausz Gábor produkcióját látva például a nézők őrjöngtek, majd felrobbant a stúdió, úgy éljenezték őt a tánc végén!

Ha még nem láttad volna, micsoda fergeteges Quickstepet adott elő, ide kattintva visszanézheted.

Ide kattintva pedig láthatod, hogy pörgött Radics Gigi: az énekesnő olyan vad és bevállalós volt, mint még soha!

Az adást Jákob Zoltán a helyszínen nézte végig, ő is kiemelt két résztvevőt, méghozzá két hölgyet! Egyikük Király Linda volt, táncát látva azonnal vinné a Nagy Ő-be! Ide kattintva belepillanthatsz fergeteges produkciójába.

A milliárdos nem győzte dicsérni Kiszel Tünde lányát, Hunyadi Donatellát, aki előadásával teljesen megigézte Zolit: ide kattintva megnézheted a koreográfiát.

Marics Peti is feljebb kapcsolt egy fokozattal őt Ördög Nóra az egekig magasztalta: szerinte táncával megmutatta, immár igazi férfi! Ide kattintva láthatod!

Eszenyi Enikő produkciójától azonban Nóri finoman szólva sem volt elragadtatva, így nyilatkozott róla: “Ez egy nagyon kellemes, andalító, ilyen májusi lepkekergetés volt a parkban. Az a kicsattanó energia, amit a múlt héten éreztem, és még mondtam is tudod, hogy annyira irigylésre méltó, és tanuljanak a fiatalok is belőle.

Szóval azt most nem éreztem. Én is azt gondolom, hogy jól és ügyesen volt kitalálva a sztori, hogy ez a bohókás, bolondos karakter, ez a kicsit csetlő-botló karakter elrejtette azt, hogy a lábak is kicsit csetlenek-botlanak” – mondta Nóri.

“Nem volt lassú. Azzal nem értek egyet, mert a számláló az tudja, hogy mennyivel ment. Szóval nagyon fölemelték, sokkal gyorsabb volt, mint amire próbáltunk” – válaszolt Enikő a kritikákra. Szerinted milyen volt a tánc?

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Alekosz: Az a nő egy ostoba, aki azt csinálja, hogy: "Te, ne haragudj, de rám írtál tegnap, én felmentem az internetre, ahol..."