Oldal kiválasztása

A Sztárbox vasárnapi döntőjének egyik legizgalmasabb összecsapása Molnár Áron és Rácz Jenő meccse lesz. Áronnak eddigi mindét mérkőzése idő előtt ért véget, legutóbb Józan László edzője dobta be a törölközőt.

Ide kattintva láthatod, miért lett ilyen gyorsan és furcsán vége az összecsapásnak.

Rácz Jenő miután elásta a csatabárdot Istenes Bencével több időt tölthet kikapcsolódással. Legutóbb feleségével látogatott el egy nagyszabású gálára, ahol Dóri elképesztően csinos volt!

Ide kattintva megnézheted, milyen bámulatosan emelte ki fantasztikus alakját az a gyönyörű ruha, amit viselt.

Molnár Áront az rtl.hu arról kérdezte, mit vár a Rácz Jenő elleni döntőtől: “Nehéz ezt megjósolni, erősek vagyunk mind a ketten, gyorsak és szívósak. Ennek bármi lehet a kimenetele, lehet, hogy pontozásos győzelem lesz, lehet, hogy kiütéses, vagy több rászámolás lesz.

Kemény küzdelemre számítok, de jóslatokba nem bocsátkoznék, mert nagyon sok összetevője van a döntőnek” – hangsúlyozta a színész, majd így folytatta:

“Itt két igazán kemény és szívós harcos fog összecsapni, én tiszta szívemből nagyon várom ezt a küzdelmet.

Ő is a KSI-be járt régen, ahova most én is, tudom, hogy az edzői felkészültek. Fiatalabb nálam, de ő is baltafejű, akárcsak én: lehet ütni, bírja, nem kell félteni

Istenes Bencével nagyon szeretnék egyszer kesztyűzni, akár kamerák előtt, akár nélkülük. Engem ez nagyon érdekelne, kíváncsi vagyok erre a történetre, remélem összejön.

De az igazi küzdelmet a Sztárbox eleje óta Rácz Jenővel várom” – mondta lelkesen Áron.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Molnár Áron (@molnar_aron_hivatalos) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: RTL)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Mikor meghallotta ezt a dalt, Gáspár Laci zokogni kezdett: könyörgött, hogy kapcsolják ki