Oldal kiválasztása

Az elmúlt napok történései után igencsak meglepő fordulat, hogy kibékült egymással Istenes Bence és Rácz Jenő.

Hiszen néhány nappal ezelőtt Bence még kettejük meccsének ringbíróját is hazugsággal vádolta.

Elképesztő, hogy miket mondott a pontozóbírókról és a mérkőzés vezetőbírójáról: ide kattintva láthatod.

Ehhez képest péntek késő délután egy Rácz Jenővel közös fotó és ez a meglepő bejegyzés jelent meg Istenes Bence közösségi oldalán:

“Szeretnék elnézést kérni mindenkitől, akit esetlegesen bármivel megbántottam az elmúlt hónapokban!

Szórakoztatni szerettem volna és minél népszerűbbé tenni ezt a sportot újra hazánkban, de olyan szinten szenvedélyemmé vált a box és bestenkelt, hogy hoztam rossz döntéseket.

Most, hogy eltelt pár nap a meccs óta és tiszta fejjel, kívülről látom magam, tudom, hogy nekem is nagy felelősségem van abban, hogy idáig jutott ez a sztori és ezt őszintén sajnálom.

Hála istennek Jenő is úgy gondolta, hogy ezt személyesen kell megbeszélnünk, mert ennek a felhajtásnak már semmi köze a boxhoz, pedig mindketten tiszteljük ezt a sportot.

Átbeszéltük, hol csusztak el a dolgok, bocsánatot kértünk egymástól, részünkről ez a téma le van zárva! Remélem, lesz még alkalom egy visszavágóra, ami tényleg csak a boxról szól.

Legyen ez példa mindenkinek, hogy a legnagyobb vitákból is van kiút, mindent meg lehet beszélni! Liebe, Love, Peace” – írta közösségi oldalán Istenes Bence.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Istenes Bence (@benistenes) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Rogán-Gaál Cecília együtt tornázott babájával, Fülöppel: nézd csak, milyen vidám a 7 hónapos csöppség