Oldal kiválasztása

Kevesen hittek benne, hogy Rácz Jenő és Istenes Bence beszélőviszonyban lesznek egymással botrányos meccsük után.

Ám a két fél úgy döntött, ideje tisztázni a dolgokat! Bence közösségi oldalán tette közzé, hogyan békültek ki.

Ha kíváncsi vagy Istenes Bence személyes hangú vallomására, melyben lerántja a leplet a titkokról, ide kattintva láthatod.

Rácz Jenő is elmondta közösségi oldalán, miben maradtak a találkozás után: “Sokan nem tudjátok, de 3 nappal a meccsünk után meghoztam egy döntést… Volt bennem egy belső hang és a szívemre hallgattam!

Írtam a Bencének egy sms-t, hogy tudom, hogy kemény időszakon vagyunk túl, viszont emberek vagyunk és ha tudunk egymásnak tiszteletet megadva beszélni, akkor szívesen felhívom!

Szerencsére ez a belső hang a Bencében is megszólalt és ahogy láthatjátok a képen, összehoztunk egy személyes találkozót, hogy megbeszéljük a nézeteltéréseket és a vitákat!

Örömmel tudatom a szurkolóinkkal, hogy sikerült mindent megbeszélni, bocsánatot is kértünk egymástól az esetlegesen okozott negatív dolgok miatt. Innentől kedzve, nem ellenségek, hanem ellenfelek lettünk!

Köszönöm, hogy méltó ellenfelek lehettünk egymásnak, innentől kezdve minden más médiatörténelem marad…

Kérjük a mélyen tisztelt sajtó munkatársait, hogy tartsák tiszteletben, hogy a továbbiakban nem kívánunk a nyilatkozni a témában. Közeledik a szeretet ünnepe, szeressétek egymást” – zárul Rácz Jenő bejegyzése.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Rácz Jenő (@chefjenoracz) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Puskás Peti ordítva vitázott Gáspár Lacival: ekkora kiakadást tőle még nem is láttunk