Oldal kiválasztása

Krausz Gábornak az utóbbi hónapokban egy szabad perce sincs, hiszen munka mellett minden héten új tánccal készül a Dancing With The Stars című műsorban.

Tóth Gabi körül is felpörögtek az események, legújabb dalát már több mint egymillióan látták.

A dalból paródiák is készültek, a legnagyobb népszerűségre Osváth Zsolt verziója tett szert, elképesztő, mennyien nézték meg! Ide kattintva te is láthatod.

A YouTuber ráadásul hosszabb videóban is nekiment az énekesnőnek, úgy kiosztotta, mint talán még soha! Ide kattintva kiderül, miket mondott.

Mindeközben Krausz Gábor sem tétlenkedik, rengeteget gyakorol, hogy szombatonként minél látványosabb produkcióval kápráztassa el a közönséget.

Legfrissebb Instagram bejegyzésében csupán 4 szót üzent táncpartnerének, Mikes Annának, ám abban benne van minden! Ide kattintva megnézheted az üzenetet.

Szerinted több van köztük egyszerű munkakapcsolatnál? Írd meg véleményed kommentben, Facebook oldalunkon!

Azt nem tudjuk, Gábornak van-e ideje arra, hogy Tóth Gabi dalának paródiáit hallgassa, de egyre több ilyen mű születik! Ide kattintva láthatod az egyik legjobbat.

És most itt az újabb, ráadásul egy egészen különleges verzió, ahol az átírt szöveget Tóth Gabi hangján éneklik el, valószínűleg a mesterséges intelligencia segítségével.

Érdemes meghallgatni a dalszöveget, mert brutális: “Táncosoktól forró volt a nyár, Társam volt egy srác, laza, vagány. Megesett szerelem, Mondani se merem, A kommenteket gyorsan szkippelem. Megcsókolt a huncut idekint, Egy szebb fiú a szemembe tekint…” Itt a folytatás:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagram oldala)

Olvasd el ezt a cikket is –>  A férfi megpillant egy hatalmas medvét: mikor közelebbről megvizsgálja, látja, valami van a fején