Oldal kiválasztása

Krausz Gáborban felszakadtak a gátak a Dancing With The Stars döntőjében és elképesztő produkciókat nyújtott! Végül ő lett a műsor győztese, ezt pedig még Tóth Gabi sem bírta szó nélkül.

Ide kattintva láthatod azt a beszédes fotót és azt a pár szót, amivel egykori szerelmének üzent az énekesnő közösségi oldalán. Tanulságos.

Krausz Gábornak is megeredt a nyelve, ő viszont nem Tóth Gabihoz szólt, hanem Mikes Annához, mondatai ráadásul felértek egy szerelmi vallomással! Ide kattintva megnézheted.

Sőt, Gábor számára ezzel még nem volt vége a fontos üzeneteknek, még valaki nagyon örülhetett annak, amit tangója után mondott! Ide kattintva visszanézheted.

Miután kiderült, hogy Krausz Gábor és Mikes Anna lett a győztes, a séfből még több érzelem tört elő, és minden eddiginél romantikusabb vallomást tett táncpartnerének!

Ezeket mondta neki: “Az elmúlt három hónapban ténylegesen erőre kaptam, önbizalmat nyertem, és egy lelki társat találtam, akivel nagyon-nagyon sok mindenben hasonlítunk.

Biztos vagyok benne, hogy most nem az történik, hogy megkaptuk és mindenki megy jobbra-balra.

Ezt az idő fogja eldönteni, de nagyon megszerettünk egymás társaságában lenni, nyilvánvalóan a kémia eddig is működött, és remélem, hogy ezután is fog” – hangsúlyozta a séf.

Íme a csodás vallomás videón is:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Mi így csináljuk a töltött káposztát: nem lehet belőle annyit készíteni, hogy elég legyen