Oldal kiválasztása

Tóth Gabi és Osváth Zsolt az utóbbi időben nincsenek túl jó viszonyban egymással.

A YouTuber az elmúlt hónapokban többször is kritizálta az az énekesnő munkásságát, és fokozatosan elmérgesedett kettejük kapcsolata.

Zsolt most Tóth Gabi legújabb klipjét parodizálta ki, videójában pedig egy csirkeláb is feltűnik. Ha megnézed az eredeti videót, tudni fogod, miért.

Ide kattintva láthatod az énekesnő eredeti klipjét, amit Zsolt őrületes módon kifigurázott.

Ide kattintva pedig megnézheted Tóth Gabi részletes vallomását a szakításról, az az megelőző és az utána következő időszakról. Krausz Gábort sem kímélte vallomásában az énekesnő!

Na de vissza a paródiához! Ezt írja Gabi daláról bejegyzésében Osváth Zsolt: “Egyszerűen fülbemászó. Úgy átjár, belém ég. Tudtak ezek az orosz népdalosok na.

A szívszaggató história, amit ha minden igaz múlt vasárnap végleg lezártunk a (nem)hitvesi csókkal és a kalotaszegi párzási tánccal.

Meglehet Krauszommal nem volt ez túl korrekt, hiszen mégsem szereti az ember százezrekkel együtt nézni, ahogy valaki épp az asszonyba helyezi a bizalmát, de hát a nézettség és a kattintás a fontos.

A kis Hannaróza meg majd csak megérti. A sajtót kérem, hogy legyenek tekintettel továbbra is a magánéletükre, a lényeget úgyis főműsoridőben láthatjuk” – olvasható a posztban.

Itt pedig láthatod a paródiát:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Osváth Zsolt / YT: ZSHOWtime (@osvvath_zsolt) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Békésen csevegtek a kávézóban, ám hirtelen becsapódott mögöttük egy autó: videóra vettek mindent