Oldal kiválasztása

Rendhagyóan kezdődött a vasárnapi Sztárban Sztár Leszek, ugyanis a zsűritagok és Tilla is szóba hozták a Dancing With The Stars című műsort.

A táncos show-nak szombaton volt a döntője, és az idei évadot végül Krausz Gábor nyerte meg.

Tóth Gabi ezúttal sem bírta ki szó nélkül volt szerelme győzelmét, pedig közösségi oldalán már üzent neki ezzel kapcsolatban.

Ide kattintva láthatod, milyen képet küldött a séfnek, és mit írt a fotó mellé.

Az énekesnő a vasárnapi Sztárban Sztár Leszekben is felhozta volt párja győzelmét, és a gratuláció mellett azért odaszúrt egy szarkasztikus megjegyzést is.

Így kezdte mondandóját: “Szeretnék gratulálni Krausz Gábornak és Mikes Annának, hogy megnyerték a Dancing With The Starst.”

Ekkor gyorsan csatlakozott Gabihoz a zsűri többi tagja és Tilla is, ám ezzel még nem volt vége.

Gabi egyébként kis szívecskével is kifejezte véleményét Gáborék felé, mégis jött egy akár gúnyosnak is nevezhető félmondat, ami így szólt:

“Örülök, hogy hozzátehettem ehhez” – Gabi minden bizonnyal arra utalt ezzel, hogy úgy vélte: sokan az iránta érzett ellenszenv miatt szavaztak exére, Krausz Gáborra, tehát neki is része volt a győzelmében.

Itt visszanézheted a nem mindennapi jelenetet:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Durván beszólt Gáspár Lacinak egy néző, a mentor mutogatva küldte el őt melegebb éghajlatra