Oldal kiválasztása

Osváth Zsolt és Tóth Gabi régen elég jóban voltak, mára azonban elmérgesedett a viszony köztük.

A YouTuber ráadásul az utóbbi napokban olyan durván nekiment az énekesnőnek, mint eddig talán még soha.

Egyrészt készített egy kemény paródiát Gabi új dalából, nem semmi, hogy mi tűnik fel benne! Ha még nem láttad volna, ide kattintva megnézheted.

Legújabb videójában pedig így száll bele az énekensőbe: „Attól tartok, hogy Gabinak Stockholm-szindrómája van, egyszerűen nem bír elszakadni az emberek hergelésétől, triggerelésétől és ezáltal az ő nemtetszésüktől. Imádja, ha őt bántják. Fura egyvelege ez a mazochizmusnak és a Stockholm-szindrómának

Osváth Zsolt szerint mélypont volt, amikor Tóth Gabi és új szerelme, Papp Máté Bence élő adásban csókolóztak: ide kattintva láthatod a jelenetet.

A YouTuber hangsúlyozta: ezzel nemcsak Krausz Gábort, hanem a nézőket is megalázták. “Ebben nem ismerek pardont, ez árulás. Amikor azt, aki a másik feled volt, elárulod” – közölte.

Osváth Zsolt úgy fogalmazott, hogy az egyik szerelem nem teszi semmissé a másikat, pedig Gabi ezt most pontosan így adta elő.

“Szóval Gabi, lehet, hogy te ezzel a vérlázító produkcióddal a szerelmet akartad megünnepeltetni – szerintem egyébként inkább magadat – , de annak az ellenkezőjét tetted: bagatellizáltad. (…)

Nem azért vagy buta, mert nincsen érettségid, hanem azért, mert tényleg – nem lehet erre jobb szót találni – önsorsrontó vagy. Egyszerűen az emberek egy pillanatig nem akarnának utálni, de te teszel róla, hogy utáljanak” – értékelt a YouTuber. Itt láthatod a teljes videóját.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Fotón mutatta meg Rúzsa Magdi, hogy tud sétálni hármasikreivel: nem semmi ez a megoldás