Oldal kiválasztása

Szombaton érdemes volt nagy figyelemmel nézni és hallgatni, miket mondanak a sztárok a Dancing With The Stars döntőjében.

A fontos üzenetek éjszakája volt ez, sok mindenre lehetett következtetni az elhangzott mondatokból.

A győztes Krausz Gábor és Mikes Anna lett, ezt pedig még Tóth Gabi sem bírta ki szó nélkül! Ide kattintva láthatod, mit üzent egykori szerelmének.

Ám Krausz Gábor is üzent, ő viszont nem Tóth Gabinak, hanem táncpartnerének, Mikes Annának!

Ráadásul szavai felértek egy szerelmi vallomással: és mondatai közben megfogta Anna kezét: ide kattintva visszanézheted a romantikus jelenetet.

Ám nem csak Anna volt az egyetlen, akinek Gábor üzent: még valaki nagyon boldog lehet attól, amit a séf mondott! Ide kattintva minden kiderül!

A második helyezett Marics Peti egyáltalán nem volt csalódott, hogy Gábor lett a győztes, sőt, nagyon gáláns szavakkal gratulált neki:

“Nekem sok olyan beszélgetésem volt a Gáborral, amikor kicsit lejjebb volt, nem hitt magában, és úgy érezte, már nincs helye ebben a versenyben.

Én sokszor őket nézőként tudtam nézni, és mindig azt mondtam neki, “Hidd el, Gábor, hogy többről van itt szó, mint hogy a kezed szépen elér-e a végéig”.

És ebben viszont nagyon toppon voltak. A szívük nyert. Nagyon gratulálok nekik, én nagyon szeretem őket” – hangsúlyozta az énekes.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Budapesten forgat Johnny Depp: videón, ahogy kilép a Gellért szállóból