Oldal kiválasztása

Jákob Zoli körül úgy tűnik, nem szűnik meg a pörgés a Nagy Ő Című műsor befejeztével sem.

Sokan drukkolnak annak, hogy ő és választottja, Bettina valóban összejöjjenek, ám nem mindenki nézte jó szemmel az üzletember szereplését a műsorban.

Legnagyobb kritikusa ráadásul egy másik milliárdos, aki durván megmondta Zolinak a magáét! Ide kattintva láthatod, mit üzent neki.

Ide kattintva pedig azt is megnézheted, hogy Jákob Zoltán mit válaszolt a lesújtó kritikára.

Zolit egyébként nem túlzottan érdeklik az irigyei, továbbra sem pihen, ezerrel dolgozik új projektjein.

28 éves fia egyébként szintén az ő vállalkozásánál kapott munkát. Ha kíváncsi vagy rá, milyen jóképű Zoli egyetlen fiúgyermeke, ide kattintva láthatod.

Zoli természetesen továbbra is hódol kedvenc hobbijának, az utazásnak. Legutóbb Dubajba utazott el, és közösségi oldalán pedig megmutatta lélegeztelállító lakosztályát:

“Egyszerre néz a sípályára és a medencére a lakosztályom, persze két külön szinten. Alul látom a sípályát itt Dubajban: ez egy fedett pálya, úgyhogy nincs 30 fok, nem olvad el a hó.

Két ablakon is tudom figyelni a sípályát, a pálya fölött pedig a medencére néz az ablakom, ahol már 30 fok van” – árulta el a milliárdos.

Itt te is megnézheted a lakosztályt, egészen elképesztő:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jákob Zoli 🕺 (@jakobzoli) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Lánya sikerén felbuzdulva Kiszel Tünde is megosztott magáról egy horvátországi nyaralós képet: vagy 20 évet letagadhat