Oldal kiválasztása

Továbbra is igen izgalmas, hogyan próbálják elnyerni a versenyzők a milliárdos Jákob Zoltán kegyeit a Nagy Ő című műsorban.

A hölgyeket folyamatosan próbatételek elé állítják, hogy Zoli minél jobban megismerhesse a jelentkezőket.

Legutóbb mindenkinek azt kellett bizonygatnia, hogy ő bizony nem a milliárdos pénzére hajt. Hogy a hölgyek milyen feleleteket adtak, ide kattintva láthatod.

Ide kattintva pedig kiderül, hogy Vivien milyen meglepő titkot vallott be Zolinak, amitől a milliárdos eléggé kiakadt.

A legutóbbi adásban Zoli haza is küldött egy versenyzőt. Így indokolta választását: “Olyan valakire gondolok, aki hasonló világban él mint én. És mégsem passzolunk, vagy legalábbis van egy nagy valószínűsége hogy nem illünk össze, bár ezt már nem fogjuk megtudni.

Én úgy lettem gazdag hogy küzdöttem, és ennek köszönhetően elértem valamit mindenféle segítség nélkül. És ha valaki beleszületik egy ilyen gazdaságba, akkor a két világ igaz, hogy hasonlít egymáshoz, de az egyikből azért a küzdelem hiányzik.

Azt gondolom, hogy én nem tudok neki úgy örömet okozni, hogy azt ő valóban értékelje, úgy, ahogy én szeretném.”

A lányok a milliárdos felvezetőjéből már sejthették, hogy Zoli a gazdag, orosz származású lányt, a Romanovok leszármazottját, Zoét küldi haza.

“Nagy dolog, ha valaki egy ilyen régi nemesi családból származik és kíváncsi is lennék rá, de mégis tőle búcsúzunk” – közölte a milliárdos.

Itt látahtod, hogy nézett ki az a hölgy, akit Zoli végül hazaküldött, és azt is megnézheted, hogyan fogadta a döntést:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Álomszép, szőke bombázó Pápai Joci neje: a képekből kiderül, milyen gyönyörű Anita