Oldal kiválasztása

Jákob Zoli a Nagy Ő című műsor befejeztével sem lassít a tempón, sőt! Nemrég jelent meg új könyve, és tele van tervekkel.

Ráadásul legnagyobb szenvedélyének, az utazásnak is hódol, ezt követően is. Épp nemrég repült el magánképével egy csodás, egzotikus helyszínre.

Ha kíváncsi vagy rá, ezúttal milyen fantasztikus városban kapcsolódik ki Zoli, ide kattintva kiderül.

Persze nem mindenki nézte jó szemmel, hogy a milliárdos elvállalta a Nagy Ő című műsor címszerepét.

Ráadásul Zolinak egy másik dúsgazdag üzletember szólt be, brutális mondatokkal osztotta ki őt. Ha érdekel, miket vágott a fejéhez, ide kattintva láthatod.

Jákob Zolit a Story magazin meg is kérdezte, mit gondol a másik milliárdos vádjairól. Így felelt: “Az a tapasztalatom, hogy csak azok sértegetnek, akik nem ismernek.

Azért vállaltam el a műsort, és a könyvet is azért írtam, hogy a rossz vélemények változzanak. Ugyanis szerintem egy kedves, szerény ember vagyok, de mindehhez párosul egy jó értelemben vett exhibicionizmus.

Engem szórakoztat a média, és szeretem jól érezni magam, szeretek élni – hangsúlyozta a milliárdos, aki nemrég azt is elárulta, hogy mennyit jótékonykodik.

Kiderült, hogy a körülötte élők mára mind jól élnek. Jómódúvá tette a szeretteit, a környezetét. Ráadásul arra is mindig figyel, hogy úgy adjon, hogy a megajándékozottnak legyen valami késztetése rá, hogy a munka irányába mozduljon.

Emellett a dúsgazdag üzletember még focicsapatot és beteg gyerekeket is támogat, de ezeket sosem veri nagy dobra. Itt éppen azt láthatod, amint gyerekeknek ad ingyen élményautózást Ferrarijával:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jákob Zoli 🕺 (@jakobzoli) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Jákob Zoli Instagram oldala)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Kitálalt az ismerős: elképesztő, mit gondol Tóth Gabiról a Fricska többi tagja!