Oldal kiválasztása

Jákob Zoli nem lassít a tempón és a Nagy Ő után is rengeteg projekten dolgozik párhuzamosan.

Sőt, még Palik László műsorába is ellátogatott, ahol többek között 28 éves fiáról is mesélt.

Ha kíváncsi vagy rá, hogy néz ki a milliárdos egyetlen fiúgyermeke, ide kattintva megnézheted.

Ide kattintva pedig láthatod, mi mindent árult el arról, milyen apa, és hogy bánik két lányával és egy fiával.

Az üzletember közösségi oldalán is sok új tartalmat oszt meg, többek között új projektéről is közzétett egy videót. Önbizalomhiányos hölgyeknek segít magukban megtalálni a szépet és a vonzót, az első videót ide kattintva nézheted meg.

Új könyvéről is hírt adott egyik bejegyzésében: “300-an jöttek a dedikálásra és utána szinte az összes médium részt vett a könyvbemutatómon. A paprikás zsíroskenyértől jutottunk a Gresham finomságaiig, ahogy a könyv címe is: Paprikaföldektől a HÉTCSILLAGOS életig.

Köszönöm mindenkinek, aki tegnap ott volt” – lelkendezett a milliárdos a közösségi oldalán. Zoli Palik László műsorában is beszélt arról, hogyan lett ilyen gazdag.

Elmondta, hogy évekkel ezelőtt felkereste egy cseh ember, aki műkörömmel foglalkozott, és azt szerette volna, hogy a márkáit behozzák Magyarországra. Akkoriban azonban Zolinak fogalma sem volt arról, mit is takar pontosan a műköröm fogalma. Később elvégezte a műkörmös OKJ-t, és még oktatott is.

„Elkezdtem megtanulni ezt az egészet. Az az ember nagyon biztatott, látta bennem, hogy ez jó lesz, jól fog működni” – mondta az üzletember, aki végül a cseh márka helyett egy amerikai márkát hozott be később, ezzel építette fel a brandjét.

Itt még több részletet elárul azzal kapcsolatban, hogyan lett az ország egyik leggazdagabb embere:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Hajrá, lehet mérni az időt: ki hány másodperc alatt veszi észre a bujkáló macskát a képen?

(Kiemelt kép: Jákob Zoli Instagram oldala)