Oldal kiválasztása

Jákob Zoli körül mostanában úgy zajlik az élet, hogy alig lehet követni, mi minden történik vele. Nemrég Palik László műsorában járt, és beszélt 28 éves fiáról is.

Ide kattintva láthatod milyen jóképű Zoli egyetlen fia. Rajta kívül a milliárdosnak még két lánygyermeke van.

Róluk is mesélt pár dolgot, sőt, azt is elárulta, milyen apa, és szigorú-e gyerekeivel: Ide kattintva kiderül.

Egy másik dúsgazdag üzletember, Felföldi József közben keményen beleállt Jákob Zoliba a Nagy Ő kapcsán. Mutatjuk, milyen kérdéseket szegezett neki a közösségi oldalán:

“Zoltán, elnézést, hogy így ismeretlenül Neked szegezem a kérdést, de őszintén érdekel, hogy nem szégyelled magad? Kicsit sem?

Ugyan én nem szerepelek olyan előkelő helyen a magyar milliárdosok listáján, mint Te, de azért tudom, milyen egyedülálló, kellemes megjelenésű, komoly egzisztenciájú, ismert vállalkozónak lenni, s azt az alapvető tényt le kell fektetnem, hogy ilyen paraméterekkel nincs gondja az embernek a társkereséssel.

Nem kell ahhoz semmiféle társkereső műsor, hogy egy magadfajta férfi bármilyen, számára mindenféle szempontból alkalmas párt találjon! Ebben egészen biztos vagyok.

Na de akkor miért mentél? Hogy nagyobb ismeretséget szerezz? Hogy még több emberhez eljuttasd a márkád hírét? Hogy kicsivel több körömlakk fogyjon, s Te még gazdagabb ember legyél? Vagy éppen fizettek érte, hogy szerepelj?” – teszi fel a kérdést Jákob Zolinak a vállalkozó, majd kicsivel később így folytatja:

“Tudod, ha azt szeretnéd, hogy többen ismerjenek, akkor lehetnének a vállalkozásodnak országos vagy nemzetközi jótékonysági programjai!

Kiállhatnál egy jó ügyért, például a nők elleni erőszak felszámolása, az esélyegyenlőség megteremtése vagy akár a mellrák elleni küzdelem egy-egy olyan remek kezdeményezés lehet, ami tökéletesen passzolna a profilodba, ha már a nők millióira támaszkodva lettél az, aki ma vagy. Erre mondják, hogy annak, akinek bő kézzel mért az Isten, tudnia kell visszafelé is adni.

Olvasd el ezt a cikket is –>  Emőke a rudat is segítségül hívta forró táncához! Jákob Zoli azt se tudta, hova nézzen!

De Te ehelyett inkább újabb kapaszkodólétrának használtad a Nagy Ő ígéretében még hinni képes jelentkezőket. Ezek a lányok társat mentek keresni, de Te csak szereplőket, statisztákat láttál bennük, akikkel egészen addig volt kapcsolatod, míg forgott a kamera (ezt pontosan Te mondtad). Aztán, ahogy vége lett az egész cirkusznak, már nem is volt fontos a „szerelem”.

Nemrég hallottam a nyilatkozatod, miszerint a kiválasztott nővel három hónapja nem találkozhattatok, mert nem derülhetett ki, ki nyerte a műsort.

Na ne viccelj! Ha nekem tetszik valaki, tudod, ki mondhatná meg, hogy láthatom-e vagy sem! Szóval őszintén kérdezem: kicsit sem szégyelled magad? Én biztosan azt tenném a helyedben” – zárul az üzletember bejegyzése.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

(Kiemelt kép: Jákob Zoli Instagram oldala)