Oldal kiválasztása

Igazán sokatmondó, tanulságos fotóval frissült Tóth Gabi közösségi oldala, amelyhez az énekesnő csak néhány szót írt.

Tóth Gabi oldalai nem frissültek túl gyakran, amióta Krausz Gáborral bejelentették válásukat.

Az első új poszt azt követően egy igencsak árulkodó bejegyzés volt, amellyel mintha pont Krausz Gábornak üzent volna: érdemes megnézni, ide kattintva láthatod.

Ide kattintva pedig egy friss videót nézhetsz meg arról, hogyan szegi meg az énekesnő az ország Szent István napi kenyerét.

Azt nem tudjuk pontosan, hogyan telt Tóth Gabi elmúlt néhány hete, de az bizonyos, hogy nagyon mozgalmas volt.

A válás bejelentése, aztán szinte rögtön utána kiderült, hogy új párja van a Fricska táncegyüttes egyik tagjának személyében.

Majd új szerelmével elutazott Horvátország egy gyönyörű részére pihenni. Azt, hogyan romantikáztak ott Papp Máté Bencével, ide kattintva láthatod.

Végül pedig visszatért Magyarországra és megkezdte fellépéseit. Kislányával minden bizonnyal kevesebb időt tudott tölteni.

Mégis, legfrissebb fotója az Instagramon Hannarózát örökíti meg. A kép minden bizonnyal Gabi nővérének, Verának az esküvőjén készült.

Ott Tóth Gabi mellett kislánya, Hannaróza volt az egyik koszorúslány. Ha kíváncsi vagy az esküvőn készült fotókra, ide kattintva megnézhetsz párat.

Ez pedig Gabi új bejegyzése, a fotó mellé csak annyit írt: “Mindenem” illetve hashtagben: “angyalok léteznek.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagram oldala)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Berki Mazsi kivirult a párja mellett: "újra Nőnek érzem magam!" "Rengeteget tanultam és még többet kaptam az..."