Oldal kiválasztása

Mostanában ismét rengeteg figyelem irányul Tóth Gabira és Krausz Gáborra, ez persze nem is csoda az elmúlt napok tükrében. A lavinát egy kép indította el.

Ide kattintva láthatod, milyen romantikus fotóval vállalta fel kapcsolatát ország-világ előtt Krausz Gábor és Mikes Anna.

A kép láttán Tóth Gabinak is megeredt a nyelve és elkotyogta, ő mióta tudja már, hogy Anna és Gábor egy pár. Mondott még sok más érdekes dolgot is: Ide kattintva megnézheted.

Mikor Krausz Gábor megtudta, miket nyilatkozott volt felesége, éktelen haragra gerjedt, és kemény szavakkal osztotta ki Tóth Gabit: Ide kattintva kiderül, milyen súlyos mondatokkal tette helyre a séf az énekesnőt.

Gábor szavait Gabi nem tűrte némán, hanem két tanulságos fotóval reagált volt férje kemény kijelentésire: Ide kattintva láthatod.

Ám Krausz Gábort úgy tűnik, hidegen hagyta Gabi üzenete, mert ő inkább egy kedvesével közös képet osztott meg.

Anna és Gábor csodás helyen romantikázott együtt, ha tudni szeretnéd, hol kapcsolódtak ki, ide kattintva megnézheted.

Gabi is megjelölte szerelmét a legfrissebb képén, igaz, most másnak jutott a főszerep a fotón, melynek azt a címet adta, értékrend.

Kiderül belőle, Gabinak mik a kedvenc ételei: van itt májkrémes kenyér, kolbász, szalonna, lilahagyma, paradicsom. Igazi magyaros bőségtál:

(Forrás: Tóth Gabi Instagram Storyja)

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagram oldala)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Egzotikus és lélegzetelállító helyszínen nyaral Vajna Timi: a képeket nézve mintha a dzsungelben lennénk