Oldal kiválasztása

Tóth Gabi és Krausz Gábor is sok új dolgot elárult kettejük válásáról a napokban. A séf például elmondta, mit érzett közvetlenül a válás után.

Ide kattintva láthatod az interjút, melyben őszintén bevallja, milyen érzések kavarogtak benne.

Sőt Gábor azt sem titkolta, Hannaróza mit gondol új választottjáról, Mikes Annáról. Hogy kislánya hogyan érez Anna iránt, ide kattintva megtudhatod.

Ide kattintva pedig kiderül, Tóth Gabi vagy Krausz Gábor mondta-e azt ki először: válni akar!

Az énekesnő a Blikknek beszélt házassága válságáról: “A gyermekünk születésével kezdett kettőnk között kikerekedni az, hogy mások az érdeklődési köreink, más az értékrendünk.

Túl gyorsan történt minden, igazából előbb jobban meg kellett volna ismernünk egymást. Mindketten próbáltunk alkalmazkodni a másikhoz, de valljuk be, felnőttként nehéz felülírni azt, amit otthonról hozunk.

Az énekesnő szerint volt férjével évekig küzdöttek házasságukért, amit azonban nem tudtak megmenteni. Rájöttem, hogy változtatnom kell az életemen, mert rájöttem, milyen magányos voltam. Ez a nyár folyamán következett be.

Miután lezártam a kapcsolatomat Gáborral, lassan kibontakozott köztünk a szerelem vele” – beszélt új szerelméről, Papp Máté Bencéről az énekesnő.

“A kettő között viszont hónapok teltek el, már hetekkel a válásunkról szóló kiírásunk előtt szakítottunk” – öntött tiszta vizet a pohárba Tóth Gabi.

Gabi és Máté jelenleg Ausztriában síelnek, és szemmel láthatóan nagyon jól érzik magukat:

(Kép: Papp Máté Bence Instagram Storyja)

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Papp Máté Bence Instagram oldala)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Őszintén bevallotta: kamaszként vécépucolással keresett pénzt a népszerű magyar énekes