Oldal kiválasztása

Tóth Vera esküvője és lagzija kis híján dugába dőlt, ugyanis úgy volt, szép idő lesz, ezért szabadtéri helyszínt választottak.

Ám végül ítéletidő tombolt, ezért új helyszínt kellett keresniük Ami végül Tóth Gabi szentendrei háza lett.

A mesés épületet még Krausz Gáborral együtt újították fel. Hogy mit szól mindehhez Gábor a körülmények fényében, azt ide kattintva tudhatod meg.

Ide kattintva pedig kiderül, mit mondott a sztárügyvéd Tóth Gabi és Krausz Gábor esedékes válásáról, nem semmi, mi vár rájuk!

Amíg Tóth Gabi valószínű válik, addig nővére, Vera férjez ment, ráadásul a lagzit Gabi házában tartották. Így mesélt Vera a fantasztikus eseményről a Story magazinnak:

„Kompletten át kellett szervezni az egész esküvőnket, pontosabban még az is kérdéses volt, lesz-e egyáltalán lagzi. Önkívületi állapotba kerültem, hisz fogalmunk sem volt, mihez kezdjünk kék nappal a nagy nap előtt.

Végül Benes Anita, a Daalarna vezető tervezője és egyben a menyasszonyi ruhám megálmodója segítő kezet nyújtott, és a férjével együtt akcióba léptek. Ha ők nincsenek, esküvőnk sincs! Nagyon hálásak vagyunk nekik.

„Az esküvő előtti napon még bútorokat pakoltunk, és több kört is megtettünk Palkonya és Szentendre között, hogy minden átkerüljön az új helyszínre. Az esküvő napján dél körül érkeztem meg a helyszínre, és ott kezdtük meg a szépítkezést a szűk családdal, valamint a koszorúslányokkal.

A testvéremet, Gabit, az unokahúgomat, Hannarózát, a barátnőmet, Vikit, Zoli testvérét, Anitát, a férjem unokahúgát, Noémit, valamint a barátnőm kislányát, Adélkát kértem fel koszorúslányaimnak. A kicsik csodálatosan festettek az aprócska koszorúslányruhában, amit szintén Benes Anita tervezett. Fantasztikus hangulatban telt a készülődés.

A gyerekek játszottak, szaladgáltak, mi pedig pezsgőztünk, nevettünk, jókat beszélgettünk, közben a tesóm és anya félóránként felsikított, hogy ‘éljen, éljen, hamarosan férjhez adjuk Veruskát!'” – emlékezett vissza a nagy napra Tóth Vera. Itt láthatod, milyen gyönyörű volt Tóth Vera a káprázatos menyasszonyi ruhában:

Olvasd el ezt a cikket is –>  Vázában is gyerekjáték gyökereztetni a tulipánokat: így egész évben csodaszép növényeid lehetnek

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

(Kiemelt kép: TV2)