Oldal kiválasztása

Egész az utolsó pillanatig nem lehetett tudni, hogy augusztus 20-án Tóth Gabi fogja-e megszegni az ország kenyerét az eredeti tervek szerint, vagy végül mást kérnek fel a pékek a feladatra.

Mostanra már kiderült, maradt Gabi, aki fel is vágta az ünnepi, új kenyeret.

Ám a kenyérszelés közben mondott egy igen érdekes, kissé talán gúnyos megjegyzést is. Ha kíváncsi vagy rá, mi volt az, ide kattintva kiderül.

Ide kattintva pedig megtudhatod, hogy szombati koncertjén hogyan fakadt ki, azt is elárulva, hogy szerinte miért támadják őt.

A kenyérszegés mellett Gabi fel is lépett a Várkert Bazárban, és egyik dala felkonferálása előtt kifejezetten beszédes dolgokat mondott:

„Ez a dal arról szól, hogy a szakmai nehézségek nem gátolhatnak meg minket, hogy elérjük az álmainkat” – kezdte az énekesnő, ám ezzel még messze nem volt vége!

Így folytatta: “És, mint a sárgarigó, minél magasabbra repüljünk azokon a felhőkön és szabadok lehessünk. A varjakat pedig majd jól lenézzük itt a fiúkkal – zárta meglehetősen epés mondandóját Tóth Gabi.

Varjak alatt minden valószínűség szerint azokat a “károgókat” értette, akik nem nézik jó szemmel, hogy új párra lelt.

A kenyérszegésről egy ott lévő szemtanú jó minőségű felvételt töltött fel a legnagyobb videómegosztó portálra, így ezt most mi is közreadjuk.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  A gyönyörű ikerlányoknak több mint 150 ezer követője van: rájössz, mitől olyan különlegesek? Így néznek ki ma: