Oldal kiválasztása

Miután a felek jelezték, hogy már nem igazán kívánnak foglalkozni a Rácz – Istenes mérkőzéssel, valószínű, hamarosan elcsitul a botrány.

Ugyan a ringet vesztesként elhagyó Istenes Bence hangsúlyozta, hogy nyitott lenne egy visszavágóra, ám Rácz Jenő válasza után erre szinte biztos, hogy nem fog sor kerülni.

A séf ugyanis olyan feleletet adott az ezt firtató kérdésre, ami felért egy K.O.-val Istenes számára. Ha kíváncsi vagy, mit mondott Jenő, ide kattintva kiderül.

Ide kattintva pedig láthatod, milyen meglepő dolgot vallott be Bence a kamerák előtt. Szerinte ő adta a kést Jenő kezébe, el is árulta, miért.

Az RTL közben meginterjúvolta Jenő és Bence meccsének ringbíróját. Gábris Bulcsú nem köntörfalazott arról, kit látott szabálytalanabbnak. Azt is elárulta, hallotta-e, miket mondanak meccs közben egymásnak a felek.

“Nem hallottam, mert borzalmas hangzavar volt a nézőtéren. Azt láttam egyszer, hogy Jenő közel húzta Bence fejét, majd belesúghatott a fülébe, de azt nem lehetett hallani.

Még az első menetben történt mindez. Ha egy meccsen ilyen hangzavar van és nem lehet megállapítani százszázalékos biztonsággal, hogy valaki sportszerűtlen dolgokat mond, nincs lehetőségünk az egyik oldal panaszaival foglalkozni” – mondta Bulcsú.

“Egyébként mindkét fiú beszélt a másikhoz meccs közben, ezért figyelmeztettem is őket. Akkor mondtam, hogy hagyják abba, inkább a bokszra figyeljenek. Bence többször volt szabálytalan, a tisztább bunyót én Jenőnél láttam “- hangsúlyozta a szakember.

“Annak ellenére, hogy voltak nagy ütések, semmi olyan nem történt, ami miatt be kellett volna szüntetni a mérkőzést” – közölte Gábris Bulcsú.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sztárbox (@sztarboxrtl) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: RTL)

Olvasd el ezt a cikket is –>  4 vagy 5 különbséget rengetegen kiszúrnak, de mind a 7-et csak a legjobbak találják meg: te hányra bukkantál rá?