Oldal kiválasztása

Az elmúlt napokban Istenes Bencével és Rácz Jenővel, illetve bokszmeccsükkel volt tele a média. Végül aztán Jenő üzengetésben is legyőzte Bencét.

Ide kattintva láthatod, mit mondott a séf a műsorvezetőnek, ami Bence számára felért egy kiütéssel.

Rácz Jenő Osváth Zsolt műsorának is a vendége volt, ahol beszélt gyerekkoráról és külföldön töltött éveiről is.  Kiderült, hogy már 14 évesen elkezdett dolgozni, mert anyagilag független szeretett volna lenni.

Néhány napra kipróbálta magát egy gyorsétteremben, de volt árufeltöltő is: “Ezek is olyan dolgok, amik emberré tettek. Én nem voltam mindig az, aki most vagyok.

Rohadt keményen dolgoztam, és azt tudtam, hogy nem lehet másokra hagyatkozni. Azt már nagyon korán felfedeztem az életben, hogyha mindig arra vágysz és vársz, hogy a másik oldja meg helyetted, vagy más adjon, akkor nem leszel sikeres. Én ezt minél hamarabb meg akartam szüntetni

Azt gondolom, ha neked megvan az, hogy miért dolgozol, akkor eleve nem tudsz vesztes lenni ebben az egészben. Ha viszont halálra dolgozod magad, nincs eredmény és ugyanott tartasz, akkor az egyértelműen nem a világ hibája, hanem a sajátod.

Én minden nap megkérdezem az éttermeimben, hogy hogy vannak a vendégek. Ettek-e ma, éhesek, izgatottak? Próbálom őket jókedvre deríteni, szórakoztatni. De engem sose kérdez meg senki, hogy én hogy vagyok.

Ebbe tud besokallni az ember. Eltelnek az évek, hajtod magad mint egy állat, az emberek is ezt látják rajtad – ki milyen véleménnyel, tök mindegy –, de a nap végén elfelejtettem az esszenciát, a forrást hogy miért csinálom” – fakadt ki Rácz Jenő. Itt a teljes beszélgetést is láthatod:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Shane nem adja fel, tovább üldözi Zsófit szerelmével: itt a képes bizonyíték