Oldal kiválasztása

A Sztárbox jelenleg az RTL legnépszerűbb és legnézettebb műsora, rengetegen kíváncsiak rá, hogy küzdenek meg egymással a sztárok. Molnár Áron, aki kiütéssel jutott a következő fordulóba, most kitálalt a kulisszatitkokról.

Ide kattintva láthatod, mi mindenen kellett keresztülmennie, hogy részt vehessen a műsorban! Durva próbatételeket kellett kiállnia!

Rácz Jenő is kemény időszakon van túl, így ír erről közösségi oldalán: “Életem legnagyobb utazása az elmúlt 6 hónap! Emlékszem, amikor márciusban őrültnek tartottak a szeretteim, hogy fontolóra vettem a Sztárboxban való részvételt! Pedig akkor még igen csak járni tanultam a térdműtétem után!

Addig noszogattam magam, amíg májusban el is kezdtük a munkát! Tudtam, hogy első sorban nem a súlycsoportomban lévő embereket, hanem először saját magamat kell legyőznöm. Így lettem a középsúly legsúlyosabb 90kg-s versenyzőjéből a legkönnyebb.

Bárhogyan is alakuljon a hétvége beleadtam mindent, életem legszebb és legizgalmasabb idején vagyok túl, ezért már most hálás vagyok az RTL-nek, a feleségemnek, aki minden nap támogatott, az edzőmnek, aki akkor is hitt bennem, amikor mások kételkedtek.

A kislányomnak aki melegséget és szeretetet adott amikor apának fájt a feje, minden este megsimogatta és megpuszilgatta a fejemet. Kell ennél több?

És ott vannak a barátaim, akik az elmúlt 30 évben, ha lakótelepi gyerek voltam, ha „befutott ember”, ők folyamatosan támogattak az egész életemben!

Nagyon sok kedves üzenetet kapok tőletek is, köszönöm, hogy velem vagytok és szurkoltok! Minden egyes pozitív energia átjár rajtam általatok”

Nagyon hálás vagyok, még egyszer mindenkinek, köszönök mindent! Vasárnap találkozunk” – tette hozzá, és megjegyezte, hogy jelenleg -16 kilogrammnál tart.

Ezek szerint 90-ről 74 kilóra fogyott. Ebből a videóból láthatod, honnan indult:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Rácz Jenő (@chefjenoracz) által megosztott bejegyzés

Ennyit fogyott, és izmosabb is lett:

Olvasd el ezt a cikket is –>  Az anyuka meglesi alvó kislányát: olyan látvány fogadja, amire nem talál szavakat

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Képek forrása: Rácz Jenő Instagram oldala)