Oldal kiválasztása

Dermedt csend telepedett a stúdióra vasárnap este, amikor a Sztárbox negyeddöntőjének utolsó meccsében Kabát Peti a földre rogyott Rácz Jenő ütésétől, ahonnan percekig fel sem állt.

Ide kattintva láthatod, micsoda orbitális ütést kapott a volt válogatott focista, amitől az eszméletét is elvesztette.

Később Peti a közösségi oldalán elárulta, miit mutatott az a CT, ami a kiütés után készült: ide kattintva megnézheted.

A Fókusznak Kabát Peti azt mondta, mindenre emlékszik, csak az a 10-20 másodperc esett ki neki, amikor elájult.

Szerinte nem is magától a kiütéstől ijedt meg mindenki, hanem az volt szörnyű látvány, ahogyan elesett. A lába azóta is fáj.

A Blikknek ezzel kapcsolatban elmondta: “Harminckét év alatt nem sérült a térdem, egy bokszmeccsen meg rögtön… Tudtam, hogy baj van, mert nagyon fájt. Azt mondta az orvos, ha nem ilyen erős a combizmom, akkor a keresztszalag és az oldalszalag is szakadt volna. Így “csak” a porcom sérült, folyadék van a térdemben.

Most megint mágnes- és lézeres kezelésre járok, meglátjuk, hogyan reagál rá, bízom benne, hogy ezúttal sem kell műteni. Három-négy kezelés múlva fog kiderülni” – közölte.

Peti a Fókusznak adott interjúban hangsúlyozta: Utólag úgy látja, ha a rászámolásnál higgadtabb, és inkább védekezik, nem támad egyből, akkor talán más kimenetele lett volna a meccsnek.

Rengeteg üzenetet kapott, ezeket nagyon köszöni, és nagyon büszke magára, hogy öt hónap boksz után kiállt a ringbe – olvasható az RTL beszélgetésének felvezetésében.

Itt láthatod a vágatlan interjút:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Delhusa Gjon hét év után is rajong 42 évvel fiatalabb kedveséért, Fanniért: csodásan mutatnak együtt a képeken