Oldal kiválasztása

Tóth Gabi Ágai Kis Andrásnak mesélt arról, szerinte mi játszódhatott le Krausz Gáborban a házasságuk válságakor. Nem semmi, mit üzent neki:

„Ő valószínűleg azért a sértett fél, hiszen én hagytam el, és férfiban ez mindig sokkal nehezebb. Tökre megértem azt, ha ő egy kicsit indulatosabb lesz velem kapcsolatban emiatt.

De hiszem azt, hogy idővel belátja, hogy nem mindent rajtam kellett volna az országnak levernie, hanem azért itt két emberen múlnak a dolgok egy házasságban, nem láttak bele, hogy mi volt, nem látták, hogy mennyit küzdöttem.

Nyilván azért nem, mert mi már csak a végterméket szerettük volna megmutatni, a küzdelmünk végén levő nagy, boldog pillanatokat.”

Tóth Gabi ráadásul még ennél is többet mondott Krausz Gáborról, lényegében kiteregette a szennyest az előéletével kapcsolatban.

Ha kíváncsi vagy rá, mi mindent árult el a séf valóban zűrös múltjáról, ide kattintva láthatod.

Az énekesnő beszélt arról is, hogyan ért véget a dolog Krausz Gáborral, mielőtt belekezdett volna új kapcsolatába Papp Máté Bencével:

“Nem volt semmi még a Mátéval közöttünk, de én mondtam neki, hogy nekem érzelmileg végre olyan beszélgetésekben van részem, amire vágytam és ezért nem szeretném folytatni tovább ezt a kapcsolatot.

Tehát én mielőtt bármibe belementem volna Mátéval, ezt a legfontosabb tisztáznom, én lezártam előtte a házasságomat és a kapcsolatomat” – közölte. Íme a teljes beszélgetés:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Kiderült! A Rex felügyelő sztárja két nővel él együtt: mutatjuk a csodaszép hölgyeket, akik egymással is jól kijönnek