Oldal kiválasztása

Mikor két évvel ezelőtt, november elején megszületett a kis Berki Emma Katerina, egy ország találgatta: vajon szülei tényleg élőben közvetítették világra jövetelének pillanatát?

Fél évvel később aztán rettenetes tragédia történt: 2022 májusában elhunyt Berki Krisztián, így a csöppség apa nélkül maradt.

Mazsi most, másfél évvel a tragédia után nyíltan beszélt férje haláláról, és az azt megelőző, cseppet sem boldog időszakról Hajdú Péter műsorában.

Ide kattintva láthatod, amint kamerák előtt bevallja: Berki Krisztián megcsalta őt! Azt is elárulta, kivel.

Mazsi végre tiszta vizet öntött a pohárba kislánya születésével kapcsolatban is. Elmondta: nem közvetítették élőbben, csak egy felvétel indult el.

Mikor az adás lement az oldalon, ő akkor már újszülött kislányával a kezében figyelte az eseményeket. Csúsztatott élő adást indítottak.

“Nem élőben ment, mert nem engedtem, hogy élőben menjen. Mondtam, ha komplikáció lép föl, én nem fogom sem magamat, sem a gyermekemet kitenni annak, hogy ország-világ előtt bármi legyen.

Késleltetett élő volt. Tehát miután megszületett Emma és minden rendben volt, utána engedtem meg, hogy elinduljon az adás” – idézi Mazsi szavait a Blikk.

Ebben az a sokkoló, hogy egyes források szerint több tízezren fizettek nem kevés pénzt, hogy élőben láthassák a szülést. Bebizonyosodott: a sugárzott adás mégsem volt élő!

Ebben a videóban Mazsi mindent elmond:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Demi Moore káprázatos ruhában állt kifutóra, de mindenki csak a felismerhetetlenné torzult arcát figyelte: durván túlzásba vitte a plasztikát