Oldal kiválasztása

Hajdú Péter műsorának Berki Mazsi volt a legújabb vendége, aki durva dolgokról rántotta le a leplet Berki Krisztiánnal kapcsolatban. Többek között ezeket mondta:

“Nem tudom, a szüléskor mi történt az életünkben, de utána valamit találtam otthon az iPaden. Miközben szültem, gyermekem édesapja egy másik nőnek küldött képet magáról és a gyermekünkről.

Ott volt más beszélgetés is, de írta azt is, hogy most végzett a kórházban, most tud kiszökni onnan. Ezután romlott meg a kapcsolatunk.

Azt nem tudom, mi volt utána, de valószínűleg találkoztak” – árulta el Mazsi, sőt azt is bevallotta, hogy ismeri a nőt, az egyik üzleti partnere volt.

Az influenszer arról is mesélt, mi történt azután, hogy megszületett Krisztiánnal közös kislánya:

“Nem beszéltem róla a mai napig, de nagyon nagy szívfájdalmam volt, hogy amikor megszületett Emma, az első nap elment valahova, majd visszajött estére, majd másnap eltűnt a kórházból, és vissza sem jött.

Plusz egy napot benn maradtam a kórházban, mert nem értem őt el telefonon. Egyedül, a nyitott sebemmel pakoltam össze kettőnk cuccát és Emmát, és egyedül is vittem ki” – hangsúlyozta Mazsi.

Azt is elmondta, hogy szerinte Berki Krisztián depressziós volt és a problémái miatt pszichiáterhez is bejelentkezett, akivel épp a halála után néhány nappal lett volna a második találkozója.

Mazsi arról is említést tett, hogy érdekes módon Krisztián kapcsolata Hódi Pamelával is ugyanúgy megromlott a gyerek születése után – tudósít a beszélgetésről a Blikk.

Itt láthatsz belőle egy nagyon érdekes részt, amelyben Berki Krisztián haláláról is beszél Mazsi:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Zelenszkij nem titkolta, meddig akar tárgyalni az oroszokkal: ez a terve