Oldal kiválasztása

Sokan nagyon örülnek annak, hogy Krausz Gábor és párja nyerte a Dancing With The Stars-t, míg a nézők egy része úgy véli, másnak kellett volna kapni a kupát.

Ide kattintva láthatod, mit mondott Marics Peti Krausz Gábornak, miután kiderült, a séf lett a győztes. Nem semmi, hogy reagált.

T. Danny is elárulta, mit érez. Nem tett lakatot a szájára, beszámolt arról, hogy van most! Ide kattintva megnézheted.

Stana Alexandra is mesélt érzéseiről, közösségi oldalán leírta, mit gondol a versenyről és az ezüstéremről:

“Az elmúlt pár napban sokat beszélgettünk Petivel arról, miért olyan különleges számunkra ez a műsor. Arra jutottunk, hogy ebben a három hónapban, az a több száz csodálatos ember, aki a produkción dolgozik, teremt egy olyan aprócska világot, amiben mind egy közös célért küzdünk.

Ebben a világban egy kis időre elfelejtjük, hogy odakinn mennyi a rosszindulat, utálkozás, egymás bántása és lehúzása, mert itt mindenki egymásért van jelen! Ebben a világban mi mind szeretjük és tiszteljük egymást.

A művészet csatornáján keresztül ez az üzenet, hozzátok nézőkhöz is eljut, így ti is a kis világunk részévé váltok. Itt mi nem haragszunk a másikra, tudunk köszönetet mondani és tudunk egy emberként sírni vagy nevetni” – írta a táncművész, majd így folytatta:

„A versenyben mindig van győztes, de ebben a versenyben vesztes nincsen! Ebből a világból merítünk erőt ahhoz, hogy később megküzdjünk az igazi problémákkal, hogy a tánc művészetében feldolgozzuk minden örömünket és fájdalmunkat.

Reméljük, hogy példát mutathatunk Nektek és átadhatjuk azt az erőt, amire Nektek is szükségetek van! Tanuljatok belőle, szeressétek egymást, értékeljétek ezt az életet, mert egy van belőle. Köszönjük Nektek, hogy vagytok! Az élet szép! Mosolyogjatok” – zárta bejegyzését.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Balesete miatt kiszállt egy versenyző, nem semmi ki kap lehetőséget a Sztárban Sztár Leszekben