Oldal kiválasztása

Most, hogy már mindenkiben leülepedtek az érzések, a résztvevők elárulják, milyen gondolatok kavarognak bennük a Dancing With The Stars című műsort követően.

Ide kattintva láthatod, mi mindenről tálalt ki a műsor 3. helyezettje, T.Danny! Nem tett lakatot a szájára!

Stana Alexandra is elmondta, mit gondol a versenyről, és arról, hogy csak a 2. helyen végeztek Marics Petivel. Az ő vallomását ide kattintva nézheted meg.

Krausz Gábor is részletesen leírta, mit érez, és mi jár most a fejében! Így írt minderről közösségi oldalán:

“Nagyon nehéz bármit is mondani arra, ami az elmúlt három hónapban történt, és főleg arra, ami szombat este. Szavakkal leírhatatlan érzés, főleg, mert egyáltalán nem számítottunk rá, egy percre sem fordult meg a fejünkben a győzelem.

Mi csak szerettünk volna jól táncolni, kiadni magunkból a maximumot és egy picivel többet. Rengetegen szavaztatok ránk és bíztatok bennünk, amiért nagyon hálásak vagyunk és ezt a pillanatot sosem fogjuk elfelejteni.

Köszönjük, hogy nem csak a tánclépéseket, de a fejlődést, energiákat és az érzelmeket is értékeltétek. Minden szereplőnek hatalmas gratuláció, tényleg csak az tudja mennyi munka van ebben, aki benne van és látja.

T. Danny, Marics Peti boldog vagyok, hogy együtt mentünk a legeslegvégéig, köszönöm a kedves szavaitokat, önzetlen segítségeiteket. Mindannyian nyertünk, ez biztos. Nálam ti vagytok a győztesek.

Ezt követően a séf személy szerint is kiemelt pár szakembert: táncost, koreográfust, stylistot, akik segítettek a felkészülésben. Végül családjának és természetesen táncpartnerének, Mikes Annának is köszönetet mondott:

“Köszönöm a családomnak és a barátaimnak, hogy támogattak és türelemmel végig segítettek ezen az úton. És természetesen a világ legjobb táncosnőjének, a legeslegjobb tánctanárnak, aki nélkül sehol sem lennék; annyira hálás vagyok neked, hogy megmutattad nekem ezt a világot, az első naptól kezdve tudtam, hogy különleges ember vagy és boldog vagyok, hogy ezt veled élhettem meg, Mikes Anna!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Krausz Gábor (@gabor.krausz) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Az orvosok 10 éven keresztül nem tudták, mi baja, két szerelő azonban rájött a problémára:

(Kiemelt kép: Krausz Gábor Instagram oldala)