Oldal kiválasztása

Krausz Gábor és Mikes Anna interjút adtak a Kiskegyednek, és őszintén elmondták, mit gondolnak arról, hogy ők lettek a győztesek.

Ezen kívül még versenytársaikról, T. Dannyről és Marics Petiről is elmondták véleményüket.

Marics Peti sem tett lakatot a szájára, ő is kamerák előtt vallotta be, mit érez a 2. helyezésével kapcsolatban: hogy mi mindent árult el, ide kattintva láthatod.

Ide kattintva pedig megnézheted, hogy T. Danny mit mesélt csalódottságáról és a benne kavargó érzésekről.

Krausz Gábor és Mikes Anna bevallották, egészen a végéig nem gondolták, hogy megnyerhetik a versenyt, és nagyon drukkoltak a két másik párosnak.

Mikes Anna is azt mondta, hogy a TOP 2-be nagyon szerettek volna bejutni, de az eszükbe sem jutott, hogy megnyerhetik a műsort.

Olyannyira nem, hogy ez náluk szóba se került. Mikor Marics Petiékkel ketten álltak ott a végén, mondták a Petiéknek, hogy: hajrá, nyerjétek meg!

Krausz Gábor elmondta, hogy az adások alatt annyira megszerette T. Dannyt és Marics Petit is, hogy ő inkább értük szurkolt, mint saját magáért.

“Nagyon sokat köszönhetek nekik, mert nagyon sokszor motiváltak, amikor mélyponton voltam. A nézők döntöttek, és ezért mi nagyon hálásak vagyunk” – húzta alá a séf.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Kajdi Csaba földbe döngölte Mazsit, amiért ezt teszi gyász helyett: "Dehogy a pénz miatt, áh, dehogy! Csak azért, hogy..."