Oldal kiválasztása

Mindenki ámulattal nézi azt a fotót, mellyel Krausz Gábor és Mikes Anna egyértelművé tette, hányadán is állnak egymással.

Ide kattintva láthatod, milyen csodás módon tette világossá Anna és Gábor, hogy ők ketten immár egy pár.

A helyzetet Tóth Gabi sem bírta ki szó nélkül, és különös módon kommentálta a fejleményeket. Hogy mi mindent mondott, ide kattintva kiderül.

Krausz Gábornak mindez már sok volt, és a Bors hasábjain keresztül üzent egykori feleségének, igen határozottan. Így nyilatkozott:

“Előre le szeretném szögezni, hogy nem állt szándékomban nyilatkozni a témában, mert egyelőre szeretnénk megélni mi magunk ezt a csodálatos időszakot.

Másrészt, amíg nem éreztük biztosnak a kapcsolatunkat, már csak a kislányom miatt sem akartam a nyilvánossággal megosztani. Azt azonban, ami most a médiában zajlik, már nem hagyhatom szó nélkül” – kezdte Krausz Gábor a Borsnak, majd Tóth Gabi nyilatkozatára reagálva így folytatta

“Semmiféle találkozgatások nincsenek, hacsak az nem számít annak, hogy a közös kislányunkat átadjuk egymásnak.

Ilyen alkalom valóban volt, hogy mind a négyen jelen voltunk, vagyis Anna is velem volt, a volt feleségem pedig a párjával érkezett, de két udvarias mondaton kívül más ott nem hangzott el.

Mindenkit arra szeretnék nyomatékosan kérni, hogy helyettem, rólam, velem kapcsolatban sehol és semmilyen formában ne nyilatkozzon!

De, ha már valaki beszél… akkor József Attila szavaival élve: az igazat mondja, ne csak a valódit” – szólt be a fecsegő Tóth Gabinak Krausz Gábor.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Krausz Gábor (@gabor.krausz) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: TV2)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Botrányos kezdés! Majka belefojtotta Tillába a szót és őrjöngve rohant a színpadra! Kiderült, miért: