Oldal kiválasztása

A Nagy Ő szépségversenye volt az eddigi legnehezebb próbatétel a lányok számára a vetélkedőben.

A nyolc kiválasztott hölgy mindent megtett azért, hogy ő legyen a győztes, hiszen annyit elárultak nekik, hogy döbbenetes díjat kap a nyertes.

Mindenki beleadott apait-anyait, lehengerlő produkciókat nyújtottak Jákob Zolinak. Erika egy bizarr aerobik-show-val kedveskedett, ide kattintva láthatod.

Csenge tánca volt a legvadabb, ide kattintva nézheted vissza. Ő vonaglani kezdett a földön, majd a milliárdos ölébe is beleült.

Emőke is nagyon kitett magáért, tánca közben Zoli nem tudta türtőztetni magát: “Fogjatok le!” kiáltotta. Ide kattintva belepillanthatsz Emőke előadásába.

A legkülönlegesebb rituálét alighanem Virág mutatta be, ő egy termékenységi táncot lejtett Zolinak, ide kattintva láthatod.

Néhány hölgy tánc helyett más produkcióval igyekezett lehengerelni Zolit. Bettina mesét olvasott, Vanda állathangokat utánzott.

Nagyon nehéz volt a döntés, hogy a nyolc hölgy közül ki legyen a győztes. A különdíjat Vivien kapta, hogy ez mit jelentett számára, ide kattintva kiderül.

Az itt látható videó pedig felfedi, ki lett a szépségverseny abszolút győztese, és azt is megtudhatod, milyen káprázatos ajándékot kapott Zolitól:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Kislánya első hányása lerántotta a leplet Tóth Gabi legnagyobb félelméről