Oldal kiválasztása

Marics Petinek fel volt adva rendesen a lecke a szombati Dancing With The Starsban.

Kezdődtek azzal a megpróbáltatások, hogy első produkciójának kezdetén rácsok mögé zárták.

Ám az énekest így sem tudták visszatartani, és zseniális koreográfiát vitt színpadra párjával, Stana Alexandrával! Ide kattintva láthatod.

Ide kattintva pedig T. Danny táncát nézheted meg, ezt azért ajánljuk mindenképp, mert ez volt az évad első maximum pontos produkciója!

Na persze Krausz Gábor is kitett magáért, olyan arcát is megmutatta szombaton, amit eddig nem nagyon láthattunk.

Azt már lehetett sejteni, hogy valami különleges dologra készült, ugyanis egy speciális, 4 szavas üzenetet küldött táncpartnerének, Mikes Annának a közösségi oldalán! Ide kattintva megnézheted, mi volt az!

Aztán ki is derült, mire utalhatott, hiszen az első produkcióban Gábor olyan romantikus volt, mint még soha: ide kattintva visszanézheted.

A séf a 2. előadásában sem vett vissza a lendületből, sőt! Egyszerre 2 nővel táncolt! Ide kattintva láthatod, elbírt-e velük.

Ezt a bravúrt bemutatta Marics Peti is. Ő is 2 hölggyel ropta, ráadásul erre a koreográfiára 30 pontot, azaz maximális pontszámot kapott! Íme:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

Olvasd el ezt a cikket is –>  A jólelkű nagymamáról valósággal leperegnek a terhek és az évek: csodás sminkje és frizurája évtizedekkel megfiatalítja